Diverse oppdrag for Asia Kjøttmat

Diverse oppdrag for Asia Kjøttmat

Se flere foto for Asia Kjøttmat ved å klikke på høyre eller venstre side over fotoet

Oppdragets art: Grafisk design/layout · Foto · Tekst · Rentegning av logo


Kunde:
 Asia Kjøttmat, lokalisert i Klokkarstua, lager thailandsk og asiatisk mat med spennende og eksotiske smaker for salg på messer og utendørsarrangement i tillegg til produksjon av varer for salg i butikk.

Invitasjon: Form & Fantasi utformet tekst og laget invitasjonen til den offisielle åpningen av nye produksjonslokaler. Inviterte gjester kom fra kommune, ambassade og støttespillere. Kunden ønsket en elegant invitasjon. Invitasjonen ble laget som et eksklusivt lite hefte bundet sammen med gullsnor, dekorert med gull embossing inni, og utstanset sommerfugl over det 3-dimensjonale orkidèfotoet på forsiden.

Logo: Asia Kjøttmat hadde en pixelbasert logo men ønsket å få denne vektorisert. Logoen ble rentegnet i Adobe Illustrator og kan nå forminskes eller forstørres uten å miste informasjon og beholder like skarpt utseende. Jordkloden ble også snudd slik at Europa og Asia var mer synlig.

Foto: Form & Fantasi har og tatt produktfoto av tallerkenferdige retter og diverse produkter. Fotoene skulle brukes på skjerm i salgsboden kunden bruker ved ulike arrangement og der de ellers måtte ønske å eksponere sine produkter. Produktfotoene av tallerkenretter og håndmat ble fotografert i Asia Kjøttmats lokaler.