Nettsted

Nytt nettsted skal være enkelt


Prosessen med å utvikle et nytt nettsted bør stemme med ambisjonsnivået. Er du nyetablerer, mindre firma eller forening og rett og slett bare må på nett fortest mulig er nettsted med ferdig designmal i WordPress publiseringsløsningen.
Du får sider, billedgalleri, enkelt kontaktskjema, blogg, mulighet for foto-, dokument- og videopublisering i pakken. Sammen med behovsavklaring, eventuelt tekstsamarbeid og foto fra Form & Fantasis fotobase gir et dette et godt grunnlag for et enkelt og oversiktlig nettsted. Muligheter for å bygge ut nettstedet med flere sider og funksjoner etterhvert har man også. Responsivt design, nettsider tilpasset alle skjermstørrelser, er en selvfølge. Form & Fantasis nettsted er utviklet med ferdig designmal i publiseringsløsningen WordPress.

Ønsker du et nettsted med unikt utseende for din bedrift samarbeider Form & Fantasi med dyktig web-utvikler/designer og nettstedet bygges da opp fra grunnen av. Etter en behovsanalyse vil samarbeidsform kartlegges for best mulig resultat og pris for kunden.

Publiseringsløsningen WordPress

Hva er WordPress? – WordPress er verdens største publiseringsløsning med millioner av brukere og den publiseringsløsningen som vokser raskest. WordPress kan lastes ned av alle, kildekoden (open source) er tilgjengelig for alle og tilpasses lett ulike behov. Eksempel på brukere: www.nrkbeta.no www.spotify.com http://labs.finn.no http://beta.regjeringen.no

Hva koster det? Publiseringsløsningen WordPress er gratis, ingen lisenskostnader. Du er dermed ikke avhengig av leverandør (ett ekstra ledd som fakturerer).

Kan jeg greie å administrere/oppdatere sidene selv? Oppdatering av innhold; tekst, foto etc. gjør du selv ved hjelp av enkel manual fra Form & Fantasi. Som med all annen lærdom må man redigere/trene ofte nok for å bli flink, men det er jo meningen at nettstedet skal være dynamisk. Koding for den vanlige bruker er ikke nødvendig. WordPress-sider må som alle andre websider vedlikeholdes og sikres, det vil si oppdatering av programvaren, tilleggsfunksjoner/utvidelser og malen som benyttes. WordPress vil selv si fra om dette ved hjelp av uthevet symbol ved siden av det som må oppdateres, dette gjøres med noen få klikk. Jevnlig backup av nettstedet og sikkert passord er og selvsagt for et teknisk bra og sikkert nettsted.

Funksjonalitet: På relativt kort tid kan man sette opp et enkelt men allikevel godt utbygd nettsted. WordPress gir brukeren mulighet til stadig å utvikle nettstedet sitt med nye relevante tilleggsfunksjoner/utvidelser, disse er i hovedsak gratis. Flere brukere kan ha tilgang til samme nettsted.

Sikkerhet: Oppdaterer man ikke nettstedet kan sikkerhetshull oppstå og nettstedet bli hacket, dvs. uønsket innhold kan legges ut på dine sider. Utseendemessig kan også innholdet endre seg noe dersom man ikke oppdaterer når man får en oppdateringsvarsel. WordPress har et verdensomspennende nettverk av open souce utviklere som bidrar til at plattformen stadig utvikles, forbedres og gjøres enda sikrere. Jevnlig backup av nettstedet og sikkert passord er og selvsagt for et teknisk bra og sikkert nettsted.

For ordens skyld; nettstedet til Sissel Slåttedal, www.formogfantasi.no er fortsatt under utvikling.

Tilbake til tjenester